Zece parfumuri pentru bărbați pe care femeile le iubesc

2564

Doar mirosul corpului tău poate fi suficient pentru a fermeca o femeie. Dar, adăugând o notă de parfum, vei fi sigur că o vei și păstra. Pentru a te ajuta cu asta, iată parfumurile pentru bărbați pe care aceste doamne le preferă.

Pentru că toate sunt diferite, unele femei prețuiesc mirosurile fermecătoare de piele și mosc, în timp ce altele preferă mirosurile mai ușoare și subtile care se cuibăresc delicat în curba gâtului. O armă incontestabilă a seducției, parfumul tău simbolizează, de asemenea, însăși esența personalității tale pentru a fi în armonie olfactivă cu caracterul tău: aventurier, dandy sau chiar gentleman… Un tur al celor 10 parfumuri pentru bărbați care îți vor face farmecul să rezoneze cu sexul mai frumos.

  1. Bleu de Chanel

Nu este clar dacă este vina muzei, Gaspard Ulliel, sau dacă acest parfum este pur și simplu irezistibil, dar Bleu de Chanel este cel care câștigă toate voturile. Cu notele sale lemnoase, condimentate și ușor moscate, sigur nu va lăsa pe nimeni indiferent în calea lui.

Pentru cine este Bleu de Chanel? Pentru cei care caută un parfum de caracter și eleganță.

  1. Dior Sauvage

Dior Sauvage este unul din parfumurile de nelipsit pentru un bărbat. Un parfum Dior bărbați este de încercat măcar o dată în viață. Ambasador al mărcii Dior Sauvage este Johnny Depp. Totuși, acest elixir Dior Sauvage cu arome de bergamota și vanilie îi va încânta pe cei mai eleganți bărbați.

Pentru cine este Dior Sauvage? Pentru cei care doresc să folosească ceva puternic și accesibil în același timp. Parfum Dior barbati, o adevărată poțiune de dragoste!

  1. Terre d’Hermès

„Lemnos, vegetal, mineral”, așa își descrie brandul parfumul. Se va înțelege că este un amestec delicios de trei dintre cele patru elemente care constituie puterea Terre d’Hermès. Fabricat din bergamotă dar și shiso (o plantă japoneză), parfumul este ușor de recunoscut.

Pentru cine  este Terre d’Hermès? Pentru cei care sunt activi, confortabili în adidași și care visează la aer liber.

  1. Colonia de Acqua di Parma

Apa de colonie în toată splendoarea sa. Un amestec inteligent de esențe florale cu note de lămâie, portocală, bergamotă, dar și lavandă și lemn de santal, Colonia este un parfum emblematic care garantează eleganța și farmecul italian… sau aproape.

Pentru cine este Colonia de Acqua di Parma? Pentru cei care își asumă responsabilitatea și vor să întoarcă capetele.

  1. Gentlemen only de Givenchy

Delicatesă, pentru că nu este doar o treabă de femei. Trezirea este elegantă și moale, fără a-l lipsi de virilitate bărbatul care îl poartă. Cu note de mandarină verde, piper roz dar și paciuli, va încânta cele mai sensibile nasuri.

Pentru cine este Gentlemen only de Givenchy? Pentru cei cărora le plac parfumurile proaspete, ușoare și totuși asertive.

  1. Ombré Leather de Tom Ford

Este cu siguranță cel mai îndrăzneț parfum al selecției, deoarece mirosul său este extrem de deosebit. Un consultant dintr-un magazin de parfumuri ne-a spus chiar că unele femei foloseau parfumul pentru a masca mirosul de tutun. Îl recunoaștem pentru mirosul de piele și lasă un miros texturat și foarte deosebit.

Pentru cine este Ombré Leather de Tom Ford? Pentru cei care își simt sufletul sălbatic și independent și care doresc să-și afirme prezența într-un mod subtil.

  1. La Nuit de l’Homme de Yves Saint Laurent

Cu efervescența picantă de piper negru, bergamot și cardamom, notele caracteristice de lavandă și rotunjimea boabelor de tonka sunt combinate pentru a forma acest miros de caracter. Îi va încânta pe cei mai dificili.

Pentru cine este La Nuit de l’Homme  de Yves Saint Laurent? Pentru cei care caută un parfum senzual care să-i însoțească toată ziua (și noaptea).

  1. Baccarat Rouge 540 de Francis Kurkdjian

Acest parfum mixt este picant. Amestecul de iasomie, șofran, lemn de cedru și chihlimbar mulțumește femeile. Este un adevărat elixir de lux care îi va fermeca pe toți cei care vor să facă din parfumul lor semnătura lor.

Pentru cine este Baccarat Rouge 540 de Francis Kurkdjian? Pentru cei cărora le place originalitatea sau cei care vor să-și schimbe obiceiurile și poartă un parfum care evoluează odată cu ei.

  1. L’Homme Idéal de Guerlain

Femeile îți vor spune că bărbatul ideal nu există… decât în ​​parfum. Cu arome de migdale, vanilie și piele, acest parfum este vrăjitor și viril.

Pentru cine este L’Homme Idéal de Guerlain? Pentru cei care își doresc un parfum propriu care să reflecte simțul stilului, eleganței și forței lor.

  1. Bois d’Argent by Dior

Ca și numărul 8, Bois d’Argent este un parfum care nu are gen. După cum sugerează și numele, este recunoscut pentru notele sale lemnoase care sunt amestecate cu cele de miere, vanilie și piele.

Pentru cine este Bois d’Argent by Dior? Pentru cei care vor să-și afirme poziția și să-și asume bărbăția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here