Zece furnizori de îngrijiri la domiciliu, în relație contractuală cu CJAS Gorj

303

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a afișat lista furnizorilor de servicii medicale care au fost acceptați la contractare. Pentru îngrijiri medicale la domiciliu, zece furnizori au intrat în relație contractuală cu CJAS Gorj.

Gorjenii care au nevoie de îngrijiri la domiciliu au la dispoziție zece furnizori de astfel de servicii, între aceștia fiind și Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Lista completă a acestora este afișată și pe pagina de internet a Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj.
În tariful pe o zi de îngrijire sunt incluse şi costurile materialelor sanitare pentru realizarea serviciului de îngrijire la domiciliu. Furnizorul este obligat să efectueze minimum o vizită pe zi la domiciliul asiguratului, conform recomandării medicului. Un asigurat poate beneficia de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu în funcţie de recomandarea medicului, dar nu mai mult de 90 zile de îngrijiri/în ultimele 11 luni, în mai multe etape. Un episod de îngrijire este de maximum 30 de zile.
Furnizorii de servicii de îngrijiri medicale la domiciliu acordă asistenţă conform unui plan de îngrijiri în conformitate cu recomandările făcute de către medicii de specialitate din ambulatoriu şi spital, zilnic, inclusiv vineri, sâmbătă, duminică şi în timpul sărbătorilor legale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here