Zece familii au primit de la iepuraş câte un bebeluş

175

Anul fetitelorÎn acest an, de Paşte s-au născut zece bebeluşi la spitalele din judeţul nostru. Cinci copii au venit pe lume la Maternitatea din Târgu-Jiu, patru la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti şi unul la Spitalul Orăşenesc Novaci. Toţi nou-născuţii sunt bine, la fel şi mămicile lor.

Pentru zece familii din judeţul nostru, Paştele din acest an va rămâne mereu o amintire minunată. În această zi sfântă au venit pe lume zece bebeluşi. Cele mai multe naşteri au fost înregistrate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Primul bebeluş s-a născut în dimineaţa de Paşte, la ora 06:00, fiind un băieţel sănătos. Au urmat, pe parcursul aceleiaşi zile, două fetiţe şi doi băieţei. „În dimineaţa de Paşte, la ora 06:00 a venit pe lume un băieţel. După aceea s-au mai născut două fetiţe şi doi băieţei. Au fost naşteri normale şi acum bebeluşii sunt foarte bine, la fel cum sunt şi mămicile”, a declarat Camelia Roman, şefa Secţiei Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Patru bebeluşi născuţi la Târgu-Cărbuneşti

La Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti au venit pe lume în ziua de Paşte patru copii. Toţi sun sănătoşi şi în curând vor pleca acasă. „De Paşte au fost patru naşteri la noi. Copiii sunt bine şi mămicile la fel. În cursul acestei săptămâni vor pleca acasă”, confirmă Constantin Târziu, managerul Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti. La puţin timp după miezul nopţii, la primele ore ale dimineţii de Paşte, la Spitalul Orăşenesc Novaci s-a născut un băieţel. „La ora 03:35, în dimineaţa de Paşte la spitalul nostru a venit pe lume un băieţel. A fost o naştere normală, fără probleme, un copil de peste trei kilograme, perfect sănătos”, a menţionat Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci. Părinţii ai căror bebeluşi s-au născut de Paşte au optat, în general, pentru un prenume specific acestei sărbători, respectiv Cristi şi Cristina, sau derivate ale lor, preferând ca micuţii să poarte un nume sfânt în semn de recunoştinţă pentru minunea care s-a produs în familiile lor chiar în ziua Învierii Domnului IIsus Hristos.

Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here