Zăpadă de 60 centimetri la Rânca / Drumarii au deszăpezit DN 67C şi au pregătit parcări pentru turişti

282

Pentru că a nins destul de mult în staţiunea montană Rânca şi pentru că se apropie week-end-ul, reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu-Jiu au acţionat intens pe DN 67C. La ora actuală, drumul de acces spre staţiune este curat şi chiar a fost lărgit. Mai mult decât atât, s-au amenajat şi parcări şi intrările laterale. Stratul de zăpadă măsoară peste o jumătate de metru în Rânca.

Veşti bune pentru iubitorii muntelui şi, mai ales ai sporturilor de iarnă. Drumarii au lucrat la foc continuu în ultimele ore pentru ca DN 67C Novaci – Rânca să fie pregătit să-şi întâmpine turiştii. „S-a acţionat, miercuri, cu 4 unimoguri, 1 autofreză mare şi două încărcătoare. Drumul a fost curăţat complet, fiind negru la ora actuală. Acţionăm în continuare la lărgit şi parcări, dar şi la amenajarea intrărilor laterale. Ne pregătim cum se cuvine pentru week-end”, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.
Stratul de zăpadă măsoară la Rânca, la ora actuală, peste 60 de centimetri. Meteorologii anunţă precipitaţii şi în următoarele zile, însă drumarii sunt pregătiţi să intervină. Mai mult decât atât, se pare că în week-end vor fi funcţionale patru pârtii din staţiunea montană Rânca.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here