YDAIL a pierdut la Cruşeţ, lucrarea de 54 de miliarde de lei a revenit GRUP PRIMACONS

473

Firma din Slatina care făcuse contestaţie, în octombrie, la CNSC pentru lucrarea privind modernizarea DC 40, pe ruta Cruşeţ-Slăvuţa, a câştigat, în final, realizarea investiţiei. O declară chiar edilul localităţii, Viorel Drăguşin, care susţine că GRUP PRIMACONS SRL s-a şi apucat de drum, înlocuind deja tubulatura şi podeţele pe artera ce va fi modernizată total anul viitor. Firma care câştigase iniţial realizarea proiectului a fost descalificată, YDAIL CONSTRUCTOR SRL pierzând cele 54 de miliarde de lei puse în joc la Cruşeţ.

GRUP PRIMACONS SRL a atacat la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor(CNSC) raportul de atribuire a unei investiţii legate de drumul comunal, ce urma să fie finalizat anul viitor de către Primăria Cruşeţ. SC Grup Primacons SRL a solicitat, printre altele CNSC, anularea deciziei autorităţii contractante prin care SC Ydail Constructor SRL, firma fostului liberal Ion Iordache, a câştigat lucrarea privind modernizarea DC 40, pe ruta Cruşeţ-Slăvuţa, structura admiţând plângerea firmei din Olt. Primarul comunei Cruşeţ, Viorel Drăguşin, susţinea în octombrie că diferenţa de sumă licitată de Ydail şi Primacons era de doar 3000 de lei, dar cu toate acestea a reluat licitaţia respectând decizia CNSC.
,,Am reluat licitaţia, cu modificările impuse de CNSC. În urma licitaţiei, YDAIL a fost descalificată şi a câştigat GRUP PRIMACONS, cu aproape aceeaşi sumă licitată şi în august. Firma s-a şi apucat de lucru, din câte se vede lucrează bine motiv pentru care sper ca lucrarea să se finalizeze cu bine anul viitor”, a declarat primarul Drăguşin.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here