Xonia şi Carmen, la Festivalul Berii de la Târgu-Jiu

280

O nouă săptămână de distracţie îi aşteaptă pe târgujieni de luni, 22 august, când municipalitatea va organiza ediţia din acest an a Festivalului Berii.

În perioada 22-28 august, municipalitatea de la Târgu-Jiu va organiza o nouă ediţie a Festivalului Berii. Având ca sponsori două firme de bere şi sucuri, Primăria Târgu-Jiu le promite târgujienilor zile cu distracţie, voie bună şi muzică de calitate. Astfel, zeci de comercianţi sunt aşteptaţi de luni să-şi prezinte mărfurile pe Insuliţa Jiului, în zona special amenajată vânzătorilor de diverse produse. Vineri, 26 august, pe scena ce va fi amenajată pe Insuliţa Jiului, vor urca solişti şi dansatori ai Ansamblului Artistic Folcloric Profesionist „Doina Gorjului” de la Târgu-Jiu, care vor face deliciul iubitorilor de muzică şi dansuri populare. Duminică, 28 august, în aceeaşi locaţie, seara va fi dedicată artiştilor de muzică uşoară. Târgujienii şi nu numai, îi vor putea asculta şi vor putea dansa pe ritmurile cântăreţelor Xonia şi Carmen, ai trupei locale Korsar, urmând a urca pe scenă şi trupe locale de dansuri.
xonia„Acesta este programul propus de sponsorii evenimentului de băuturi răcoritoare. Nu este alocată nicio sumă de la bugetul local. Deja sunt amplasate corturile, comercianţii sunt anunţaţi de organizarea Festivalului Berii, ne aşteptăm la un flux foarte mare de cetăţeni pentru că se încheie perioada concediilor şi suntem pregătiţi pentru acest eveniment”, a declarat Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here