msg-video
4:02
Iani Garbaciu
azi la 12:55
bubble
star-btn
pinned3
reactions-media
menu
x-viewer
chevron-left
chevron-right
community-outline
status-unread-outline
newsletter-outline
new-chat-outline
menu
Căutați o conversație sau începeți una nouă


Gorj PRESA
ieri
~ G News Media
Buna ziua! Multumim pentru informatii!
New Neverest
12:59
Neli
muted
6
Stefi
12:02
status-dblcheck
Superrb
ISU Gorj - Presa 2023
12:02
Florin
3 autovehicule implicate La fata locului se intervine cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si o ambulanta din cadrul SAJ Gorj. 2 persoane primesc in acest moment ingrijiri medicale, nu sunt incarcerate si sunt constiente, cooperante. Revin cu detalii daca vor fi transportate la spital
Iani Garbaciu
12:55
status-dblcheck
!
Florin Cimpoieru
11:11
https://www.facebook.com/reel/744305737730145?fs=e&s=cl&mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
muted
Ionel Scaunasu
11:05
A reacționat cu la: "Deci... Ecce homo!"
Director Pitian Domus
11:02
status-dblcheck
Ok
Prefectura Gorj
10:29
Iani Garbaciu
status-video
Declarații comune de presă susținute de purtătorii de cuvânt din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Gorj cu privire la măsurile de ordine și siguranță publică dispuse în contextul minivacanței de Crăciun.   Sărbători cu sănătate și cei dragi aproape!
default-group
USR Gorj - comunicare
10:08
~ Andra
Ce au votat parlamentarii PSD-PNL, pentru Gorj, în 2024 - NIMIC Am asistat, în ultimele zile, la un festival al minciunilor PSD și PNL. Reprezentanții celor două partide ce ne conduc Guvernul au intoxicat spațiul public cu false realizări ale parlamentarilor lor.  Legea bugetului pentru 2024 a trecut, cu votul parlamentarilor din Gorj, care au TĂIAT toate proiectele propuse pentru finanțare de USR. Dupa multi ani in care despre Gorj nu s-a auzit in Parlamentul Romaniei, proiecte pentru dezvoltarea Gorjului au fost puse pe masa. Reprezentantii PSD-PNL din Parlament au respins, pe bandă, amendamentele singurului deputat USR din Gorj. Radu Miruță a cerut alocarea de sume pentru exploatarea grafitului de la Baia de Fier; pentru finalizarea lucrărilor la amenajările hidroenergetice de pe Jiu, Valea Sadului și Curtișoara, pentru unirea domeniilor schiabile Ranca-Vidra si pentru ca 15% din banii plătiți de Complexul Energetic Oltenia pentru certificatele de carbon să să întoarcă în județ, pentru construirea unui spital nou.  Toate proiectele au fost RESPINSE prin votul parlamentarilor PSD și PNL, din bugetul anului 2024. Parlamentarii PSD-PNL din Gorj nu au avut niciun proiect, absolut niciun proiect pentru judetul acesta. Iar fiindca ei nu au avut nimic, au simtit sa isi puna mana pe chelie cu laude pentru ceva inexistent, falsele declaratii care afișează false realizări pentru gorjeni, sunt bazate pe MINCIUNI, că nu vor crește taxele. Pai tot ei spuneau in 2022 ca nu vor creste taxele in 2023 si au facut-o deja de trei ori. Românii au testat deja pe propria piele promisiunile liberalilor, care în ultimii doi ani ne-au oferit majorări de taxe și supraimpozitări. ”Parlamentarii PSD și PNL din Gorj încă au convingerea că pot minți oamenii, inca cred ca nimicul tine de foame, ca zero proiecte dezvolta Gorjul. În realitate, nu au pus NIMIC în dreptul județului, pentru investiții care să aducă un aport economic și social. Fără a fi incluse în buget, finanțările de investiții nu pot fi realizate, pentru că nu există sume alocate pentru susținerea lor. Ceea ce clamează parlamentarii PSD-PNL ca mari realizări ale lor pentru gorjeni sunt doar MINCIUNI. Gorjul nu va are nicio investiție majoră, bugetată pentru anul viitor”, a declarat președintele USR Gorj, deputatul Radu Miruță.
TvSud (2023)
09:11
Corina Tv Sud
status-video
Clip video
muted
Parohia Bârsești
06:44
~ Maria
Doamne ajuta Amin
muted
Iuliean Hornet
ieri
https://vm.tiktok.com/ZGeN4KhXs/
default-group
Comunicare PNL Gorj
ieri
Gabi Gingeoveanu
Bună seara! Aveți text și foto despre evenimentul din seara asta de la Debarcader. Dacă mai aveți nevoie de imagini sau informații, vă stau la dispoziție. Vă doresc o seară frumoasă!
Cosmin
12:55
status-dblcheck
Ok, vorbim mai incolo
Tatomir
ieri
Sarbatori cu bine!
default-user
Irinusa
ieri
status-dblcheck
bun, ma uit imediat
Miroiu PER
12:24
status-dblcheck
Sa ne auzim cu bine, sarbatori frumoase!
lock-small-v2Mesajele dvs. personale sunt criptate integral
wa-square-iconDescărcați WhatsApp pentru Windowschevron-right
x
Iani Garbaciu
search-alt
menu
24.10.2023
tail-out
Iani, puteți transmite conferința de presă pe Facebook?
10:45
msg-dblcheck
tail-in
da, incercam
11:05
tail-out
Las că vin
11:06
msg-dblcheck
tail-in
ok, te așteptăm
11:06
tail-out
Nu fac emisiunea
11:07
msg-dblcheck
Că e fix la ora aia
11:07
msg-dblcheck
AZI
tail-out
Salut Iani, nu pot descarca filmuletul
11:27
msg-dblcheck
tail-in
sărutmâna
12:53
media-play
msg-video
4:02
12:55
tail-out
Multumesc
12:55
msg-dblcheck
!
12:55
msg-dblcheck
attach-menu-plus


Scrieți un mesaj