Workshop online, organizat luna viitoare, de UCB Târgu-Jiu

810

Pe 18 septembrie, Universitatea ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu va organiza workshop-ul online intitulat ,,Digitalizarea și piața forței de muncă”. Evenimentul se va derula timp de două ore pe platforma ZOOM.

Evenimentul se dorește a fi o platformă de dezbatere online, networking și cooperare între universitate, autorități publice și mediul de afaceri. Workshop-ul se adresează tuturor celor interesați de piața forței de muncă (studenți, cadre didactice, reprezentanți ai mediului de afaceri, autorități publice, ONG-uri, mass-media, etc.). Pe durata întrevederii online participanții vor avea posibilitatea de a adresa vorbitorilor întrebări și propuneri.
,,În cazul interesului de participare la workshop, vă rugăm să efectuați înregistrarea online până la data de 10 septembrie 2020. Pentru înregistrare trimiteți datele dvs. de contact (nume, telefon) la adresa de email: conferinta.ecostudent@gmail.com. Ulterior înregistrării, echipa de organizare a evenimentului va lua legătura cu dvs. pentru a vă pune la dispoziție detalii și linkul necesar accesării dezbaterii. Moderatorul dezbaterii va fi conf.univ.dr. Aniela Bălăcescu. Doritorii de a participa la evenimentul online trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon. Participarea la eveniment este gratuită! Te așteptăm online pe platforma ZOOM, vineri, 18 septembrie 2020, începând cu ora 19.00”, au transmis organizatorii workshop-ului ”Digitalizarea și piața forței de muncă”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here