Wesley l-a liniştit pe Sânmărtean: “Cineva a făcut o glumă proastă”

288

Unul dintre cei mai buni fotbalişti străini care a jucat în România, Wesley Lopes, “a decedat”, marţi, conform presei arabe şi a unor publicaţii din Peninsula Iberică. Vestea i-a pus pe jar pe toţi care aveau legături cu talentatul jucător brazilian care, potrivit informaţiilor false, s-ar fi stins din viaţă în urma unui antrenament al formaţiei Uniao Agricola Barbarense, după un infarct. Fostul impresar al lui Wesley, Lucian Marinescu, a fost primul care a infirmat ştirea la posturile naţionale de televiziune. Acesta a declarat că a luat contact cu vârful din Ţara Cafelei, care era bine-mersi:
“Am vorbit acum cu el, e bine, e sănătos, e acasă, în Brazilia. El nu mai e legitimat la niciun club. A renunţat la fotbal şi în momentul de faţă se ocupă de fundaţia sa din Brazilia”.
Vestea că Wesley trăieşte a fost confirmată şi de Lucian Sânmărtean, fotbalistul Pandurilor. Acesta a publicat, pe pagina sa de facebook, o postare cu un mesaj primit chiar de la fostul său coechipier de la FC Vaslui. “Luci, fratele meu, nu sunt mort! Cineva a făcut o glumă proastă. Nu știu cine a făcut asta. Sunt mai bine ca niciodată. Salutări!”, a fost textul transmis de Wesley internaţionalului român.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here