Weekend cu tentative de sinucidere

300
Gândurile negre, de sinucidere, se pare că îi provoacă pe tot mai mulţi gorjeni la gesturi nesăbuite. Aşa se face că în acest sfârşit de săptămână nu mai puţin de patru gorjeni s-au hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Doi bărbaţi s-au hotărât să îşi pună punct vieţii prin spânzurare. Doar unul dintre ei a reuşit. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani din Târgu – Jiu. Acesta a fost găsit spânzurat de cleanţa de la uşa dormitorului, de către ginerele său, cel care a chemat şi oamenii legii. „Apelul la 112 a fost făcut de către ginerele bărbatului, la ora 09:45, sâmbătă dimineaţa. Nu există suspiciuni cu privire la modul în care a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică.
În loc să moară, ajung la psihiatrie
Celălalt bărbat, de data aceasta din Bumbeşti–Jiu, a încercat să se sinucidă tot prin spânzurare. Din fericire nu a reuşit. Gheorghe Ciuclea, de 38 de ani, a ajuns tot sâmbătă la Spitalul Judeţean Gorj şi acum se află în afara oricărui pericol, potrivit medicului Liliana Puiu Crăciun. Tot în acest week-end şi o femeie a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce a ingerat, de bună voie, detergent. Denisa Cârţână, de 33 de ani, din Târgu – Jiu, mamă a doi copii, a povestit că simţea că nu îşi mai poate continua viaţa şi, într-un moment de depresie, a înghiţit dero. În starea cea mai rea a ajuns, însă, la urgenţe, un băiat de 17 ani. Duminică seara, Robert Constantin G., din Târgu–Jiu, a înghiţit un pumn de pastile din cauza unei decepţii în dragoste. Tânărul se afla în comă în momentul în care a fost adus la unitatea spitalicească. În prezent, toţi cei trei se simt bine, dar sunt internaţi la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here