Weber: PSD Gorj și-a propus să obțină 40% în județ, la parlamentare

338

Mihai Weber, deputat și candidat de pe locul doi pe lista social-democraţilor gorjeni pentru un nou mandat, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că organizaţia sa şi-a propus în judeţ obţinerea a cel puţin unui mandat de senator şi trei de deputaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie. “Ne-am propus un target pe care tot timpul când l-am propus, l-am şi atins, este vorba de obţinerea unui scor de peste 40%, scor pe care suntem convinși că-l vom obţine, asta în câteva cuvinte se traduce în a obţine cel puţin un post de senator şi trei posturi de deputaţi. Este ceea ce ne-am propus”, a declarat parlamentarul.
Totodată, Mihai Weber a precizat că obiectivul PSD este reîntregirea clasei de mijloc, pe care o consideră “extrem de fragilă” în ultima perioadă. “Ţinta PSD este reîntregirea clasei de mijloc, pentru că în ultima perioadă este extrem de fragilă. Avem un program de guvernare foarte bine conturat, bazat pe analize, pe cifre, pe rezultate, bazat pe identificarea acelor surse bugetare necesare creării unui program adevărat, bazat pe un calendar foarte clar de implementare şi toate acestea conduc către un singur lucru: ne dorim şi sunt convins că vom ajunge la guvernare, pentru că trebuie şi oamenii au încredere în continuare în noi, trebuie să ajungem, pentru a pune în practică programul nostru, care este benefic tuturor românilor. Sunt convins că tot ce ne-am propus se va îndeplini, ca şi target”, a mai spus deputatul social-democrat.

“Prea ușor ne-am vândut țara”!
Deputatul PSD Mihai Weber s-a remarcat în actualul mandat de parlamentar ca fiind un militant activ împotriva înstrăinării pământurilor, el iniţiind mai multe proiecte legislative pentru stoparea acestui fenomen. “Prea uşor ne-am vândut ţara, ne-am vândut resursele. Vânzarea terenurilor agricole este un fenomen îngrijorător, 40% din terenuri fiind înstrăinate persoanelor din UE şi nu numai”, a precizat Weber, care susţine că i-a cerut mai întâi premierului României, Dacian Cioloş, să notifice Comisia Europeană pentru a impune anumite condiţii avantajoase românilor, aşa cum au procedat alte state europene.
De asemenea, deputatul Mihai Weber s-a adresat şi preşedintelui României, Klaus Iohannis, solicitându-i să aprobe organizarea unui Referendum în rândul populaţiei care să fie chestionată dacă este sau nu de acord cu decimarea terenurilor agricole din ţară. “Bogăţia noastră, a românilor, este uşor, uşor decimată. Este o problemă extrem de importantă pentru noi şi trebuie ca tonul să se dea de la vârful ţării”, a mai declarat Mihai Weber, candidat al PSD Gorj pentru un nou post de deputat.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here