Weber, la întâlniri cu electoratul din Baia de Fier şi Polovragi

277

Mihai Weber, candidatul Uniunii Social Liberale pe Colegiul 2 Camera Deputaţilor, şi-a continuat turneul electoral, în zilele de sâmbătă, respectiv duminică, în comunele gorjene Baia de Fier, respectiv Polovragi.

Însoţit de echipa de campanie, care a împărţit materiale electorale, dar şi de autorităţile locale din cele două localităţi, candidatul a parcurs pas cu pas satele din cele două comune, unde a fost întâmpinat la porţile gospodăriilor de către localnici, cu bucurie şi speranţa de mai bine. Aceştia şi-au exprimat încrederea că, odată ajuns deputat de Gorj, Mihai Weber se va implica activ în sprijinirea autorităţilor locale, în vederea rezolvării problemelor din zonă, asigurându-l, totodată, de întreg sprijinul şi votul lor pe data de 9 decembrie.

La târgul de la Polovragi
În comuna Polovragi, de la ora 11.00, candidat USL pe Colegiul 2 Camera Deputaţilor, însoţit de staff-ul de campanie, a vizitat Târgul Săptămânal, unde a fost întâmpinat de către producătorii agricoli, fermieri, dar şi cumpărători, care i-au expus nemulţumirile lor, legate de activitatea de zi cu zi. “Domeniul agricol este una dintre priorităţile viitorului Guvern USL. De altfel, în programul de guvernare intitulat “România puternică”, avem prevăzute o serie de măsuri menite să ajute şi să încurajeze oamenii care lucrează în acest domeniu. Este o prioritate şi va fi o prioritate pentru următorii ani. Atât prin acordarea de subvenţii consistente, cât şi prin înfiinţarea, în zonele rurale, a unor centre de colectare a produselor agricole, dar şi dezvoltarea industriei alimentare conexe, special pentru mediul rural, precum şi prin luarea altor măsuri specifice, vom avea în vedere, în permanenţă, sprijinirea şi încurajarea producătorilor agricoli şi fermierilor. Vă mulţumesc pentru sprijinul şi pentru votul dumneavoastră pe 9 decembrie, iar împreună nădăjduiesc să reuşim crearea unei vieţi mai bune în mediul rural din Gorj”, a declarat Mihai Weber, candidat USL pe Colegiul 2 Camera Deputaţilor.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here