Vunk la „Petrecerea Bobocilor” de la UCB

359

Ca în fiecare an, Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) Târgu-Jiu organizează un bal în cadrul căruia desemnează Miss-ul anului universitar 2012-2013. Înainte de acest eveniment, însă, astăzi are loc „Petrecerea Bobocilor”, într-un club din municipiul nostru.

După emoţiile bacalaureatului şi ale admiterii, a venit timpul ca tinerele şi tinerii din anul I de facultate să se şi distreze. Liga Studenţilor „Constantin Brâncuşi” organizează astăzi „Petrecerea Bobocilor” într-un club din municipiul Târgu-Jiu, începând cu ora 22:00. Organizatorii au anunţat evenimentul inclusiv pe o reţea de socializare, astfel încât cu siguranţă numărul participanţilor va fi destul de mare.

Balul Bobocilor, pe 25 noiembrie
Câteva zile mai târziu, pe 25 noiembrie, Liga Studenţilor organizează Miss şi Mister 2012, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. Balul Bobocilor începe la ora 20:30, iar după ce vor fi aleşi cea mai frumoasă studentă şi cel mai frumos student din anul I, petrecerea va continua într-un club din Târgu-Jiu, unde atmosfera va fi creată de Vunk. Bilete pentru Balul Bobocilor pot fi procurate de la organizatori. Studenţii Universităţii „Constantin Brâncuşi” aşteaptă cu nerăbdare evenimentele organizate pentru ei şi garantează că distracţia va fi la cote maxime.
M.S.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here