Vulturii Fărcăşeşti, transferuri pentru titlul judeţean

398

Formaţia gorjeană Vulturii Fărcăşeşti îşi propune cupa şi campionatul în noul sezon competiţional. Trupa pregătită de Robert Vlăduţoiu a reuşit o campanie impresionantă de achiziţii şi le aruncă mănuşa rivalelor din judeţ. Gabriel Oiţă a revenit la echipă, unde au ajuns şi alţi foşti panduri, Roberto Dumitru şi Daniel Popescu. De asemenea, “vulturii” se pot lăuda cu altă lovitură importantă, transferul căpitanului de la ACS Performanţa Ighiu, Iulian Iclănzan. Daniel Miroiu (Internaţional Băleşti), Luis Nicolae Scurtu (Metalurgistul Cugir), Ionuţ Butoi (Ştiinta Turceni) şi Ionuţ Frunză (Energetica Tismana) sunt celelalte noutăţi. La Fărcăşeşti mai sunt aşteptaţi şi alţi fotbalişti în perioada următoare. Având în vedere venirile de la echipă, antrenorul formaţiei gorjene a declarat că Fărcăşeştiul are prima şansă la trofee.
“Primul obiectiv este să câştigăm titlul judeţean, după aceea ne gândim şi la baraj. Dacă vom bate la porţile Ligii a 3-a, dorim să şi intrăm în acest eşalon. Vrem să facem uitată vechea echipă Minerul Urdari, pentru că în zona noastră se vorbeşte mult de această formaţie. Jucătorii pe care i-am adus ne obligă să jucăm şi noi un baraj.
Campionatul va fi foarte greu. Băleştiul s-a întors de la Liga a 3-a, şi-a păstrat un nucleu de jucători foarte bun. Bustuchinul dacă nu va accesa un loc de Liga a 3-a, va fi o echipă foarte tare pentru fotbalul judeţean. Ştiinţa Turceni este o echipă bună, iar CS Novaci s-a întărit cu mai mulţi jucători de la Bustuchin şi Băleşti, dar şi cu Edi Frăţilescu de la Şirineasa. Jiul Rovinari este o echipă, la fel, bună pentru Liga a 4-a. Pe hârtie noi suntem favoriţi, la ce jucători am adus, dar va fi un sezon greu. Vrem şi Cupa judeţeană, pentru că avem un mare regret că nu am jucat finala Cupei în acest an, deşi am condus cu 2-0 în returul de la Țicleni. Le mulţumim Consiliului Local și domnului primar din Fărcăşeşti pentru sprijin, sunt mereu alături de noi”, a spus Robert Vlăduţoiu. Pe de altă parte, Andrei Sandu a obţinut transferul de la Vulturii şi se pare că va evolua la Petrolul Țicleni. Prima partidă de verificare pe care o va susţine CS Vulturii Fărcăşeşti va avea loc pe 29 iulie, în compania formaţiei Gilortul Târgu Cărbuneşti.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here