«Vulpiștii» gorjeni au câștigat şi anul acesta Cupa “Decebal” 2017 la Radiogoniometrie

632

Săptămâna trecută, la Deva, în județul Hunedoara, a avut loc cea de- a 40-a ediție a Cupei “Decebal”, la radio orientare. Gorjul a fost reprezentat de 16 sportivi, elevi la Cercul de Radiogoniometrie şi Orientare din cadrul Palatului Copiilor Târgu-Jiu, o parte din ei fiind legitimaţi la CS Pandurii Tg-Jiu şi coordonați de prof. Adrian Marcu. În total, au participat peste 100 de sportivi de la diferite cluburi din România și din Ungaria.
«Vânătorii de vulpi» au avut de alergat la cele două probe clasice, de 144MHz (care s-a desfășurat vineri, 5 mai) și 3,5MHz (care s-a desfășurat duminică, 7 mai), traseele însumând 15 km de teren variat şi noroios după ploile din ultimul timp. Sâmbătă, alergătorii au avut zi de pauză, participând la un simpozion organizat anual de clubul «Silver Fox» Deva, dedicat radioamatorilor, unde s-a vorbit şi despre importanța radio orientării în țara noastră. Premierea câştigătorilor a avut loc, duminică după-amiaza, Cupa “Decebal” fiind câștigată şi în acest an de către «vulpiștii» gorjeni.
Acest rezultat excelent nu este singular, el fiind precedat de câstigarea Cupei “Aranyhomok” în Ungaria, chiar în zilele sărbătorilor de Paşte. Sperăm ca la vară, sportivii noștri să se întoarcă la fel de victorioși de la campionatele naționale și internaționale.
Chivulescu Matei, C.N.T.V.
Marcu Adrian, Palatul Copiilor Tg-Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here