Vulpe, primarul cercetat penal pentru hărțuire sexuală, și-a angajat un nou consilier personal la Primăria Câlnic! Noua salariată, o fostă vânzătoare ce pozează sexy

4382

Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic, cel care transmitea unei foste salariate pupicei în mesaje telefonice cu conotații sexuale, care este cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu pentru hărțuire și abuz în serviciu, și-a angajat un nou consilier personal. Interesant este că, edilul a promovat pe funcție o fostă vânzătoare, care în afară de faptul că pozează sexy pe pagina sa de socializare nu se cunoaște în ce îl consiliază pe primarul PNL. Cunoscând lipsa unui CV profesional al respectivei și să scape, probabil, de tentații, primarul își ține consiliera la câțiva metri de biroul său, adică în centrul turistic al comunei.

Luna trecută, fostul consilier personal al primarului de Câlnic, liberalul Daniel Felix Nimară, candidat al PNL la Consiliul Județean în 2016, a intrat în concediu de paternitate. Postul său a rămas vacant până la finalul mandatului actualului primar, motiv pentru care edilul Vulpe a decis să-și numească o altă persoană pe post.
Astfel, pentru perioada octombrie 2019-iunie 2020, adică pe perioadă determinată până la alegeri, edilul o angajează pe Vlădoiu Roberta Georgiana, fapt confirmat de salariați ai instituției, dar și de cetățeni care o văd pe respectiva la lucru. Salariata locuiește în Târgu-Jiu, dar este căsătorită cu un bărbat din Câlnic, comună în care locuiește încă soacra sa.
Tânăra, fostă vânzătoare la magazinul Anairo din Târgu-Jiu, apoi patroana unui mic magazin în Cornești, după cum susțin localnicii, s-a remarcat doar în campania pentru prezidențiale și asta prin postările sale pro-Vulpe și pro-Iohannis.
De altfel, aceasta dorind să ia apărarea celui ce a și luat-o sub aripa sa, a avut un schimb de replici cu Pupăzan Marius Daniel, social-democrat din Câlnic, cunoscut pentru criticile sale la adresa activității edilului local. Cu siguranță, edilului i-a plăcut cum punea Georgiana problema și s-a gândit că aceasta poate să-l consilieze în problemele cu Pupăzan. Astfel nu se înțelege motivul angajării acestei femei în Primăria Câlnic. În afară de replici, noua consilieră s-a remarcat în spațiul public după felul în care pozează pe șoșea, în mașină, la baltă, la pădure… și așa mai departe.

Plângere la AEP pentru consiliera primarului
Fostul consilier al primarului era remunerat cu 3000 de lei lunar, chiar peste, bani pe care îi va obține noua angajată, care și-a făcut apariția la Centrul Turistic din Câlnic de la jumătatea lunii trecute.
De altfel, consiliera personală a lui Vulpe a fost locțiitor la una dintre secțiile de votare din comună, ca și consilierul intrat în paternitate, ales președinte de secție de votare. Pentru prestația sa la limita legii din zilele scrutinului prezindențial Vlădoiu Roberta Georgiana s-a ales cu plângere la AEP. Aceasta a fost acuzată că a prezentat în secția de votare între 10 și apoi 13 cereri de urnă mobilă pe care ar mai fi motivat că le-ar fi ridicat de Primăria Câlnic.
Cererile de urnă mobilă trebuiau aduse în secție de aparținători sau rudele persoanelor imobilizate la pat.
Deși am încercat, în mod repetat, să obținem un punct de vedere al primarului Dumitru Vulpe legat de angajarea consilierei sale, dar și despre cercetarea sa îndelungată în dosarul de hărțuire sexuală și abuz în serviciu, edilul nu a răspuns la telefon.
ANAMARIA STOICA

2 COMENTARII

  1. Ar face bine consiliera sa restituie banii celor care au platit amenzile sotului la primarie, cu stirea primarului Vulpe. In loc sa se taie chitante pe impozit banii au fost trecuti la amenzile sotului, dupa cum este mentionat pe documente. Poate se ocupa Curtea de conturi si de acest aspect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here