VREMEA se încălzeşte începănd cu a doua zi de PAŞTE

174

Vremea se va încălzi semnificativ luni în toată ţara, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18…23 grade in judetul Gorj. În cursul zilei cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtă durată se vor semnala izolat, mai ales la munte.
Marţi, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată în cea mai mare parte a ţării, cu maxime termice între 16 şi 25 de grade, chiar mai ridicate in Gorj ( 20 …25 grade Celsius). Temperatura minima va fi cuprinsa intre 8 si 13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, când vor fi ploi de scurtă durată, însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului, local în nord-vestul ţării, în zonele de deal şi de munte şi pe arii restrânse în rest. Izolat vor fi posibile cantităţi de apă de peste 10-15 l/mp. Temperaturile minime se vor încadra între 3 şi 13 grade.
Miercuri, vremea calda se va mentine in Gorj si in tara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 26 grade, iar temperature minima se va situa intre 9 si 14 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin pana dupa-amiaza, devenind noros dupa ora 15.00, in timp ce probabilitatea precipitaiilor va creste de la 24% la ora 15.00 pana la 48% dupa ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here