VREMEA DE CRĂCIUN

179

Vreme in general calda, ploi si ceata sunt prognozate în următoarele două săptămâni, potrivit estimărilor Administratiei Nationale de Meteorologie , valabile pentru intervalul 15 – 28 decembrie 2014.
Cu toate că vor fi variaţii de la o zi la alta ale temperaturii, in Oltenia vremea va fi în general mai caldă decăt în mod normal în această perioadă din an. În primele zile vremea se va răci uşor, media temperaturilor maxime ajungând pe 17 decembrie la 4 grade, apoi această medie va creşte, atingând 11 grade pe 20 decembrie. În cursul celei de-a doua săptămâni maximele se vor menţine în apropierea valorii de 4 grade. Media temperaturilor minime nocturne va creşte până la 2 grade până în 18 decembrie, iar în a doua săptămână va scădea uşor, situându-se între -2 şi 0 grade. Se va semnala ceaţă mai ales la câmpie, unde poate persista pe parcursul nopţilor şi în orele dimineţilor.
Pe 17 decembrie şi în intervalul 21-23 decembrie, local vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie şi, izolat, se va semnala polei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here