Vreme caldă, de luni. Azi și mâine, temperaturi scăzute

797

Vineri vremea este rece, chiar foarte rece în anumite zone ale ţării, dar se încălzeşte de duminică încolo, când temperaturile vor fi în creştere şi ajung la unele de vară.

Astfel, luni vor fi 29 de grade, așa că săptămâna viitoare ne vom bucura din nou, prin sudul țării, de vreme de vară, cam 26-27 de grade maxima.

Vineri este vreme foarte rece la Curtea de Argeș și Câmpulung Mușcel. Este cel mai frig acolo, termometrele înregistrează doar 2 grade Celsius.

Cel mai cald este în Capitală, la stația de la Filaret, unde vineri dimineaţă sunt 11 grade Celsius, iar această temperatură se mai înregistrează și la Gura Portiței.

Sunt 7 grade la Brașov, 6 la Sibiu și Cluj-Napoca, 4 grade la Arad şi 5 grade la Timișoara. O vreme destul de rece și pentru locuitorii din Baia Mare. Acolo se înregistrează doar 6 grade.

Aerul acesta foarte rece din zona țării noastre va fi în retragere către sud-estul extrem în următoarea perioadă, așa că locul lui va fi luat de un aer ceva mai cald, mai blând.

Luni, temperaturi de vară: 29 de grade

Vor fi și ploi pe spații relativ extinse astăzi, în majoritatea zonelor țării, cu maxime de 10 grade în zona de est a Transilvaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here