Vreme bună în weekend

866

Vremea se va ameliora în weekend, iar ploile vor lua o pauză în mare parte din țară. Săptămâna viitoare însă, temperaturile vor scădea din nou, iar în unele zile ne putem aștepta la ploi, averse și furtuni.

Sfârșitul acestei săptămâni va aduce o reconfigurare a circulației atmosferice la nivel european, care nu va produce însă o încălzire semnificativă în regiunea țării noastre. Deși soarele va străluci mai mult pe cer decât zilele trecute, săptămâna viitoare ne putem aștepta tot la o vreme răcoroasă, cu ploi și furtuni în unele zile.

Antitciclonul din nordul continentului, principalul centru baric din ultima săptămână, se va retrage spre nord-vest, lăsând loc unor arii de presiune coborâtă. Inițial, vremea va deveni mai frumoasă, iar în acest weekend ploile vor lua o pauză în majoritatea regiunilor.

Temperaturile vor crește ușor, dar, în general, vor fi apropiate de valorile specifice acestei perioade, cu maxime cuprinse între 15 și 22 de grade. Nopțile și diminețile vor fi răcoroase, cu minime sub 10 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here