Vrem Cupa în Gorj!

383

Una dintre echipele de juniori ale celor de la Pandurii este la un singur pas de o performanță cu adevărat majoră. Juniorii U17 dispută sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, la Mogoșoaia, finala Cupei României, tinerii panduri fiind foarte aproape de a obține primul trofeu pentru clubul târgujian.
După ce au trecut de trei formații până a ajunge să joace cu trofeul pe masă, juniorii antrenați de Constantin Andriucă și Sorin Vintilescu vor da piept cu Performer Constanța, echipă care a învins în semifinale pe Ardealul Cluj. Andriucă este încrezător înaintea finalei și spune că jucătorii săi, după ce au bătut cu 4-1 în deplasare pe CS U Craiova, pot vedea disputarea finalei pe teren neutru ca pe un avantaj: „Suntem bucuroși că am ajuns acolo chiar dacă la început poate nu ne gândeam la finală. Mergem să jucăm și să câștigăm, așa cum am făcut-o la fiecare meci, cu Ceahlăul Piatra Neamț, cu Poli Timișoara și mai ales cu CS U Craiova. Jucând pe teren neutru ambele echipe au șanse egale, însă noi avem un avantaj pentru că venim după un meci disputat la Craiova, care avea un avantaj jucând pe teren propriu… Mergem să câștigăm Cupa și apoi să jucăm și Supercupa!”, a declarat antrenorul tinerilor panduri.
Clubul Pandurii se poate mândri cu performanța realizată deja de această generație, însă jucătorii și antrenorii vor trofeul pus în joc, asta nu doar pentru a urca nivelul performanței deja atinse, ci și pentru a atrage atenția și a căuta un drum spre echipa mare: “Clubul nu are niciun trofeu câștigat, nicio finală jucată. Au fost finale și trofee, dar la „Gheorghe Ola”, la „Gheorghe Ene” și nu se poate compara ceea ce este la copii ce 7-8 sau 10 ani cu ceea ce avem noi acum. La această vârstă, U17, ești mai aproape de adevăr, sunt aproape de seniorat și deja trebuie să vezi care e nivelul”, a mai declarat Andriucă.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here