Vrei să ajungi la Serviciul Regim Permise și Înmatriculări Târgu-Jiu? Prima condiție: treci de dulăul care doarme pe scările instituției!

2008

Sediul Serviciului Regim Permise și Înmatriculări este situat în incinta Palatului Administrativ (sediul Instituției Prefectului Județul Gorj) din Municipiul Târgu-Jiu, str. Victoriei. Acolo ajung cetățenii care solicită eliberarea ori schimbarea permisului auto sau înmatricularea autovehiculului pe care îl dețin. În ultimele zile însă, accesul în instituție s-a făcut cu teamă de către solicitanții unor astfel de documente, deoarece pe scări doarme tolănit un câine comunitar.

Intrarea prin curte la Prefectura Gorj, mai exact spre Serviciul Regim Permise și Înmatriculări, este păzită de câteva zile de un câine comunitar care își face veacul în curtea unității. Deși patrupedul nu a mușcat încă pe nimeni, sunt destui cetățeni care se tem de acesta, și unii ocolesc chiar instituția ca să nu dea ochi cu animalul tolănit, de regulă, pe scări, la umbră.
Unii au trecut chiar peste câine, pentru a ajunge la destinație, deoarece, ieri după-amiază, acesta dormea, dar mulți găsesc alte metode pentru a vizita serviciul permise și înmatriculări ori altele existente în incinta Prefecturii Gorj.
Situația este pe de o parte amuzantă, dar pe de alta este gravă, deoarece nu demult, presa a arătat și alte aspecte negative din curtea Prefecturii, legate de gunoiul neridicat de la Serviciul Comunitar de Pașapoarte, spre care se ajunge din aceeași curte.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here