Vrei să adopți un cățel? Târg, donații și concert la mall-ul din Târgu-Jiu

1754

Asociația pentru protecția animalelor „PRO ANIMALS”, Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, SC. Edilitara S.A. Târgu-Jiu și Shopping Mall Târgu-Jiu vor organiza pe data de 2 octombrie, începând cu ora 13:00, în parcarea supraterană a Shopping Mall Târgu-Jiu, Târgul de Adopții  „Prieten pe viață”, dedicat câinilor din adăpostul public Târgu-Jiu.

În cadrul acestui târg va avea loc prezentarea cățeilor pentru adopție, fiind derulată și o campanie de informare despre importanța sterilizării ca metodă eficientă, umană și civilizată pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, dar și despre adopția și abandonarea animalelor.

Atmosfera va fi întreținută pro bono de Emi și DJ Cucu de la Noaptea Târziu, de interpreta de muzică populară Niculina Stoican, dar și de RUBY care va susține un concert în cadrul acestui târg de adopții.

Totodată, în cadrul acestui eveniment va avea loc o demonstrație de dresaj, pictură pe față, dar și diverse activități dedicate copiilor.

În același timp, se pot face donații direct în urnă, în vederea achiziționării hranei pentru animalele aflate în adăpost sau se poate dona hrană uscată și conserve direct în coșul special aflat la intrarea în Carrefour!

Alături de organizatori o să fie și partenerii acestui eveniment: Biroul Protecția Animalelor din cadrul IPJ Gorj, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, Salvamont Gorj, Cabinetul Veterinar ALL4Animals, Grooming Canin Targu-Jiu și Cato and Stranger.

„Cu toții cunoaștem faptul că adăposturile sunt supraaglomerate, iar noi dorim să oferim o mână de ajutor și  să demonstrăm faptul că există soluții eficiente, umane și civilizate pentru a gestiona situația animalelor fără stăpân, iar metodele radicale nu reprezintă o soluție. Vă mulțumim și vă așteptăm  alături de noi pentru a oferi o șansă la viață celor care au nu au nicio vină că au ajuns pe străzi și în adăposturi! ȘANSA LOR SUNTEM NOI!”, anunță organizatorii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here