Vrea încă patru ani la primărie. A refuzat candidatura la Motru!

2157

Social-democratul Florinel Țuilă a anunțat că își dorește un nou mandat de primar al comunei Cătunele. Țuilă recunoaște că a primit mai multe propuneri de a candida la Motru, localitate vecină cu Cătunele, dar a declinat ofertele politice.

PSD Gorj a anunțat însă că îl susține din nou pe viceprimarul Cosmin Morega în bătălia electorală de la Motru.
„Dragii mei, vreau să închei toate discuțiile privind candidatura mea la Primăria Municipiului Motru. La Motru va candida colegul meu de partid, Morega Cosmin. Așadar, nu am acceptat propunerile făcute de organizații politice sau de persoane bine intenționate de la Motru datorită relațiilor sufletești și sentimentale legate între mine și cetățenii Comunei Cătunele. (…) Sunt 100% transparent, greu de crezut de puțini. În concluzie, voi mai rămâne la Cătunele pentru cel puțin patru ani, perioadă în care voi face împreună cu echipa tot ce este posibil pentru binele comunității noastre”, a anunțat Țuilă.
Acesta a fost ales în fruntea comunei Cătunele în anul 2000.
De atunci, Țuilă nu are contracandidat și câștigă alegerile la scoruri zdrobitoare, asta deși a cochetat cu mai multe partide politice. „Am făcut-o în interesul comunității, pentru a obține bani pentru comună”, și-a explicat primarul PSD traseismul politic din decursul celor cinci mandate.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here