Vrea din nou postul de primar

2214

În comuna gorjeană Logrești ar putea avea loc alegeri parțiale până la sfârșitul acestui an. Localitatea a rămas fără primar după ce liberalul Mihai Voichița a demisionat din funcție la aproape 6 luni de la câștigarea mandatului.
Fostul primar PSD, Ion Băluță, învins în alegeri, vrea să revină în fruntea primăriei. Spune că de mai bine de un an nu s-a mișcat mai nimic în localitate. „Cu siguranță voi candida. Mă bazez pe ce am realizat în comună, de la ulițe pietruite și asfaltate până la introducerea rețelei de apă și canal în localitate sau dotarea centrului de sănătate. Nu am nicio temere, cred că voi recâștiga primăria”, a spus Băluță, la un post local de radio.
În prezent, primăria este condusă de Elena Țană, viceprimarul Pro România având atribuții de primar.
„Având în vedere fluxul continuu al cazurilor de încetare a mandatelor de primar şi necesitatea actualizării documentaţiei care stă la baza organizării alegerilor locale parţiale, apreciem că perioada optimă pentru organizarea alegerilor locale parțiale este intervalul noiembrie-decembrie 2021”, este propunerea Autorității Electorale Permanente.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here