Vrea din nou la primărie. „Va fi foarte greu”

923

Consilierul municipal Eduard Lădaru este decis să intre din nou în bătălia electorală pentru municipiul Târgu-Jiu.
Chiar din postura de independent, dacă va pierde procesul cu ALDE Gorj.
Alesul local a suspendat în instanţă aplicarea deciziei de excludere din partid, până la judecarea pe fond a procesului.
„În momentul în care nu voi mai fi membru ALDE, iau în calcul inclusiv o candidatură ca independent la funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu.
Va fi foarte greu, dar, până la urmă, fiecare ne alegem drumul în viaţă.
Eu nu am ales niciodată drumul uşor în viaţă, pentru că dacă alegi drumul uşor, atunci trebuie să fii slugă, ori la unul, ori la altul, în funcţie de cel care ţi-a făcut drumul uşor.
Este foarte greu dacă pleci din partid şi să te duci direct pe funcţia de candidat la funcţia de primar al municipiului Târgu-Jiu la un alt partid.
Şi asta pentru că au oamenii lor şi este firesc acest lucru”, a spus Lădaru, la Radio Infinit.
Mai mult, situaţia este incertă la ALDE Gorj, după ce preşedintele Ion Iordache a anunţat că ia în calcul să plece din partid împreună cu toată echipa pe care a format-o în ultimele luni. Lădaru aşteaptă ca şefii ALDE să lămurească situaţia de la Gorj.
„Aştept să se ia o decizie de la nivel central, astfel încât cei care consideră că nu se mai regăsesc în ALDE să plece, iar cei care se regăsesc în ALDE să poată să rămână, nu să fie scoşi afară din partid.
Nu mă aştept să preiau eu organizaţia judeţeană, sunt destule persoane din fosta echipă care să coordoneze partidul.
Pot să pună inclusiv pe cineva de la centru care să răspundă de organizaţia de la Gorj şi să fie preşedinte interimar”, a mai spus Lădaru.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here