Vrea dezbatere televizată cu șeful PSD Gorj

644

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, solicită șefului PSD Gorj, Mihai Weber, „să facă un exercițiu de sinceritate” și să participle la o dezbatere televizată în care să se discute despre măsurile luate în sprijinul CE Oltenia și al angajaților companiei.

„PNL Gorj consideră că aspectele privind demersurile  fiecărui parlamentar din Gorj pentru sprijinirea Complexului Energetic Oltenia trebuie lămurite public,  în condițiile în care PSD a început deja campania mincinoasă, intoxicând cu informații false angajații entității energetice”, anunță PNL Gorj.

Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a spus despre PNL că a refuzat să voteze un proiect de lege care prevedea ca și alți angajați ai Complexului Energetic Oltenia, ce își desfășoară activitatea în condiții similare celor definite ca fiind „condiții deosebite”, să aibă locurile de muncă încadrate în categoria condiții deosebite de muncă.

„De acest amendament la lege, pe care l-am inițiat împreună cu ceilalți parlamentari PSD de Gorj, ar fi urmat să beneficieze toți lucrătorii din unitățile energetice Oltenia și Hunedoara”, a precizat Weber.

Liberalii susțin că nu au votat împotriva acestui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here