Voucherele de 50 de euro pentru șase alimente de bază

1416

Voucherele de 50 de euro, pentru românii cu venituri mici, vor fi acordate din vară, iar cu ele se vor putea achiziţiona şase produse de bază.
Procedura de distribuire a tichetelor valorice va fi similară cu cea a tichetelor de masă.
„Procedura de distribuire va fi similară cu ceea ce se întâmplă cu tichetele de masă, iar procedura de decontare va fi la fel.
Se vor putea achiziţiona șase alimente de bază pe aceste vouchere. În primele discuţii avem pâine, cartofi, ulei, orez, carne de pui şi ouă. Acestea sunt în prima discuţie, pe primul pachet.
Până luni ne-am propus să mai discutăm o dată cu ministrul Agriculturii”, a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii.
Tichetele vor fi distribuite prin Poşta Română.
De aceste vouchere vor putea profita familiile cu cel puțin doi copii sau familiile monoparentale cu venit mai mic de 600 lei/lună, pensionarii cu venit mai mic de 1.500 de lei/lună, persoanele cu venit minim garantat și persoanele cu dizabilități.
Voucherele pentru elevii vor putea fi ridicate de cei care primesc burse sociale, iar ele vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de alimente, rechizite și haine.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Să se spele cu ele pe cap ciolacu și ciuca.Ce sa faci cu 125 de lei pe lună? Ce sa cumperi de bani ăștia când toate s-au scumpit cu 100%. Asta este praf in ochii , este mituirea celor săraci.In loc de o găleată și un șoșon au găsit acest subterfugiu oficial de ai mitui pe oameni. Ciolacu calcă cu voioșie pe urmele lui Dragnea, minciuna și prefăcătoria că suferă ptr cei obidiți au ajuns la rang de virtute.Cu vorbe ticluite precum „părinții și bunicii noștri nu trebuie să sufere” acești haidamaci politici își umflă buzunarele din banii furați de la populație cu aceste scumpiri.Unde sunt măsurile anunțate de ciolacu du scăderea accizei la combustibil, plafonarea RCA, plafonarea energiei electrice și gazului, creșterea pensiilor” bunicilor și părinților noștri”?Minciuni ordinare aruncate seară de seară la televiziunile aservite se vor întoarce că un bumerang împotriva lor la alegeri.PNL, PSD, UDMR și USR aceiasi mizerie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here