Vot pentru Victor Ponta, în cartierele Luncilor, Meteor şi Panduri

208

Staff-ul Alianței Electorale PSD-UNPR- PC  a fost prezent, ieri după-amiază în Tg-Jiu, pentru a se întâlni cu cetățenii și a le prezenta programul pe care Victor Ponta îl are pentru o Românie Puternică, o Românie Unită.
Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, președintele executiv, Ion Călinoiu, președintele PSD Tg-Jiu, Aurel Popescu, consilierul local, Alin Rădulescu și încă 30 de tineri și militanți PSD, au mers  în cartierele Panduri, IMG_4924Luncilor și Meteor, acolo unde s-au întâlnit cu oamenii și au purtat discuții despre realizările Guvernării Ponta și beneficiile pe care le va avea România cu Victor Ponta, Președinte.
Victor Ponta vrea să fie un altfel de președinte, fără conflicte, fără scandal, care își dorește ca toți cetățenii să IMG_4938participe și să colaboreze pentru dezvoltarea României.
Ca Președinte al României, Victor Ponta se poate baza pe o majoritate stabilă în Parlament și pe o bună colaborare cu actualul Guvern. În acest fel, Victor Ponta  va putea asigura stabilitatea în România  și va pune capăt conflictelor IMG_4946între politicieni, astfel încât aceștia să lucreze în beneficiul cetățenilor români.
Gorjenii sunt așteptați pe 2 noiembrie 2014 la urne. Pentru o Românie Puternică și Unită, votați poziția nr.  4 pe buletinul de vot!  Votați Victor Ponta, Președinte!
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here