Vot pentru Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu”

399

Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu s-a calificat la etapa națională a competiției ”O activitate de succes în Școala Altfel 2015”, cu proiectul ”Muzica, artele vizuale și natura”.
Copiii au compus o piesă muzicală și au fotografiat, pictat sau realizat grafic obiectivele vizitate în cadrul proiectului. Toate acestea au fost sintetizate într-un videoclip care poate fi vizualizat pe pagina de facebook a Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu”, iconul cu litere colorate. Pentru a crește șansele de câștigare a acestei competiții, reprezentanţii unităţii de învăţământ îi roagă pe gorjeni să voteze proiectul în cauză, accesând linkul http://sae.edu.ro/2015/votare/votes/index/category:2/county, platforma de votare a Ministerului Educației și Cercetării Științifice. Pentru a vota, spun reprezentanţii liceului, trebuie să aveți o adresă de e-mail de pe care să validați votul dumneavoastră.
Selectați domeniul artistic, județul Gorj și urmați pașii solicitați online. Liniile de vot sunt deschise între 12-18 mai 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here