Voica vs. Jurebie: Amenzi de 3 miliarde şi 5 procese pe rol

142

Picture 071Bilanţul cârcotelor dintre primarul UNPR, Ion Voica din Săcelu, şi consilierul local Florin Jurebie arată cam aşa: amenzi de 3 miliarde primite de afacerist, 5 procese recente pe rol pentru contestarea amenzilor şi sute de zile de înjurături între părţi. Cu toate acestea, şicanele între Voica şi Jurebie continuă şi se vor acutiza cu siguranţă înainte şi în campania electorală.

Florin Jurebie continuă seria dezvăluirilor în privinţa certurilor cu primarul Ion Voica. De data aceasta, afaceristul-consilier local, a prezentat şi documente, adică amenzile uriaşe primite de el de la edilul local UNPR, pe baza unor motive greu de demonstrat. “Eu şi familia mea ne simţim hărţuiţi de acest primar din familia Săcelu. Am adus câteva din măsurile în ghilimele pe care primarul de la Săcelu le-a luat împotriva mea şi a familiei mele. Şi am aici în mână şase din procesele verbale de constatare a contravenţiilor. Asta pentru că am fost acuzat că 90% dintre procesele pe care le are le-ar avea cu mine. De asta le are cu mine pentru că mă duc să îmi câştig dreptatea în instanţă. Pentru că la Primărie nu se poate. Sunt contestaţii la amenzile luate”, a explicat Jurebie

Vicele Gheorghe Dănăşel, martor de meserie

“Nici nu a ieşit bine primar că m-a amendat pe mine, cu o sută de milioane de lei vechi, 10.000 de lei. A continuat tot în 2008 cu 5000 de lei. Apoi în 2009 îmi dă o amendă de 100.000 de lei adică un miliard. Oare e posibil, în ţara asta, s-a mai dat undeva o amendă pe Legea 50 de 100.000 de lei? Eu nu cred. Următoarea este de 500 de milioane, adică 50.000 de lei. Apoi mai dă una de 250 de milioane, adică 25.000 de lei. Şi acum în 2011 îmi mai dă o amendă de 8000 de lei pentru un gard construit cu autorizaţie”.

Jurebie susţine de asemenea că a contestat aceste amenzi motiv pentru care are 5 procese pe rol cu Voica. Afaceristul a subliniat că nu există vreo cale de împăcare cu primarul deoarece şi-au mai dat o dată mâna iar a doua zi a mai primit o amendă. De asemenea, toate sancţiunile îl au trecut drept martor pe Gheorghe Dănăşel, viceprimarul localităţii.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here