Vlaicu vrea şi nu vrea funcţii de la PD-L

415

vlaicu 2În două luni de la înfiinţare, organizaţia judeţeană a UNPR Gorj nu şi-a plasat decât doi reprezentanţi în funcţii de conducere. Este vorba despre Gheorghe Cocină, şeful Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate Gorj şi de Marius Vlaicu, chiar preşedintele filialei, ajuns director la o subunitate a SNLO.

În acest context însă, liderul interimar al UNPR Gorj, Marius Vlaicu, susţine că formaţiunea politică pe care o reprezintă nu doreşte neapărat funcţii de conducere pentru membrii săi la nivelul judeţului, ci doar pune la dispoziţie resursa umană de care beneficiază partidul, în vederea bunei funcţionări în cadrul instituţiilor sau societăţilor din judeţ.

“Noi nu dorim cu orice preţ funcţii. UNPR Gorj dispune de oameni profesionişti în diferite domenii, specialişti de care ar putea fi nevoie pentru ca lucrurile să meargă spre bine. Avem oameni bine pregătiţi, şi, dacă va fi nevoie de ei în anumite funcţii sau posturi, îi putem pune la dispoziţie. Nu dorim neapărat funcţii, ci ne punem la dispoziţie resursele umane”, a explicat liderul UNPR Gorj, Marius Vlaicu. Şeful UNPR Gorj a declarat nu demult că aşteaptă negocierile cu PD-L-ul pentru a obţine o serie de funcţii la nivel judeţean.

A.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here