Vlaicu la Prefectură visează

252

vlaicu (2)Proverbul “pasărea mălai visează” i se potriveşte mănuşă şefului UNPR Gorj, Marius Vlaicu. Asta deoarece nici nu a reuşit partidul să bată palma cu PDL-ul, iar Liviu Andrei nu şi-a părăsit postul, că Vlaicu deja se vede prefectul judeţului.

Cu atât mai mult cu cât nici măcar deputatul Dan Ilie Morega nu a nominalizat persoana care ar putea fi promovată pe funcţie, că Vlaicu s-a oferit deja voluntar.

Mai mulţi politicieni din Gorj au criticat ieri, amuzaţi, avântul lui Vlaicu, spre funcţia care nu i-a fost promisă de nimeni. Pe lângă declaraţia lui Ion Ruşeţ, preşedintele PDL Gorj, care a declarat la un post local de radio, ironic, că şi el s-ar dori premier, şi prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete a comentat declaraţiile lui Vlaicu, care se vede de pe acum omul numărul unu al Prefecturii Gorj, trecând peste o nominalizare care ar fi urmat să se facă de conducerea partidului. “Probabil, principala dorinţă a lui Marius Vlaicu este să mai rămână încă puţin preşedinte al unei formaţiuni politice, aflată la putere. Nici măcar el nu crede că l-ar propune cineva, sau că ar ajunge cumva prefect de Gorj”, a declarat Bucălăete.

La plăcinte înainte..

Politicianul de la PRM critică astfel vânătoarea de funcţii la care apelează Vlaicu, chiar dacă şeful UNPR, nu are, în acest caz, nici măcar “puşcă” în dotare. “Reprezentanţii partidelor politice din arcul guvernamental au obligaţia morală să găsească cele mai bune soluţii pentru bucalaetebunăstarea cetăţeanului. Se pare că domnul Vlaicu nici nu se gândeşte la aşa ceva şi a înţeles exact invers: dacă este la putere, atunci, «partea leului» contează. Vânătoarea disperată de funcţii, declanşată de unele persoane, ne dă certitudinea că gorjenii au cam înţeles care este principala preocupare a acestor guvernanţi aflaţi vremelnic la putere”, a încheiat prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here