Vlaicu îl susţine pe Ponta în campania electorală pe Colegiul 6

295

Marius Vlaicu, prim-vicepreşedintele UNPR Gorj, a îngropat securea războiului început cu deputatul Victor Ponta, la plecarea sa din PSD. Vlaicu declară astfel că îl susţine pe candidatul USL pe Colegiul 6 de Deputaţi, adică pe actualul premier Victor Ponta pentru recâştigarea unui nou mandat de parlamentar pe Colegiul Târgu-Jiu. Vlaicu susţine astfel că, personal, se va alătura staff-ului de campanie al candidatului Ponta, respectând alianţa încheiată între PSD şi UNPR.

Vlaicu a părăsit PSD Gorj la jumătatea anului 2010 pentru a înfiinţa în judeţ o filială a Uniunii Naţionale pentru Progresul României(UNPR). Deşi era la momentul respectiv vicepreşedinte al PSD Gorj şi director la Parcul Industrial de la Sadu, Vlaicu a renunţat la anii, cam 20 la număr, din PSD şi la funcţiile în cauză pentru a pune pe picioare noua formaţiune politică şi un pact cu PDL. Declară la plecare din PSD că avea numeroase nemulţumiri legate de promovarea unora din partid pe criterii incorecte, dar şi faptul că a primit o ofertă generoasă pentru a forma şi a prelua noua filială a UNPR Gorj. Plecarea lui Vlaicu din PSD nu a fost lipsită de o declaraţie acidă a lui Victor Ponta care asocia plecarea fostului vice cu o influenţă nefastă asupra acestuia venită din partea pedelistului pe atunci, Ionel Manţog. Vlaicu neagă la momentul respectiv ajutorul lui Manţog de a prelua UNPR Gorj, dar îl recunoaşte oficial pe parcurs dându-i dreptate, cu întârziere, lui Ponta.

Schimbare de optică
Acum, după doi ani în care UNPR a renunţat la PDL pentru PSD, iar cele două partide au încheiat o alianţă, Marius Vlaicu revine şi el la gânduri mai bune. Declară astfel, oficial, că UNPR-ul va susţine candidaţii USL la parlamentare şi că el, personal, îl va însoţi în campanie pe Victor Ponta pe Colegiul 6. “Vrem să închidem alături de USL toate Colegii din Gorj şi să transferăm voturile UNPR la USL. Colegii noştri de partid îi vor susţine pe cei ai USL în această campanie electorală iar eu mă voi implica, personal, în susţinerea candidatului de pe Colegiul 6 de Deputaţi, adică în susţinerea lui Victor Ponta”, a declarat Vlaicu.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here