Vlaicu a râvnit la “tortul” PDL Gorj şi a luat 9 felii

264

DSCF7660Şeful UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a reuşit performanţa de a ajunge la o înţelegere cu PDL-ul, deşi acest fapt, în urmă cu câteva luni, părea imposibil de realizat. Şi astfel partidul lui Vlaicu, care nu are un an de zile pe eşichierul politic gorjean, a obţinut nouă funcţii la deconcentratele din Gorj, unde a anunţat încă de săptămâna trecută că îşi va impune profesioniştii.

Dacă nu a avut i-a păstrat pe cei ai PDL, cum este cazul întâlnit la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Controlul Alimentelor Gorj, unde va rămâne director pedelistul Ion Iliuţă, dar cu sprijin al UNPR.

Conferinţă de presă comună vineri la sediul PDL Gorj. Asta pentru ca liderii celor două partide UNPR şi PDL să anunţe că au reuşit să semneze un protocol de colaborare care va impune şi anumite schimbări la serviciile deconcentrate deţinute de “portocalii”. Nouă funcţii a reuşit să câştige Vlaicu, patru dintre oamenii pe care îi va impune urmând să fie directori adjuncţi. “Ne bucurăm că am reuşit să obţinem posturile de conducere respective. Dat fiind momentul actual şi vechimea mică a partidului, personal sunt mulţumit de posturile obţinute. Este vorba despre patru funcţii la nivel de director executiv şi alte cinci la nivel de director adjunct. Astfel, vom avea colegi de partid la conducerea Direcţiei Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului şi la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă. În ceea ce priveşte posturile de directori adjuncţi, acestea vor fi ocupate de membri UNPR la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, la Casa Judeţeană de Pensii avem două posturi, la Vamă şi la Direcţia Generală a Finanţelor Publice”, a precizat Marius Vlaicu. Şeful UNPR a refuzat să şi nominalizeze persoanele care vor ocupa funcţiile în cauză, urmând ca o hotărâre în acest sens să fie luată în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean al UNPR, aprobările fiind date doar pentru funcţii, nu şi pentru persoane.

În schimb, şeful PDL Gorj, Ion Ruşeţ, a precizat că protocolul semnat între cele două organizaţii cuprinde principiile colaborării viitoare ale pedeliştilor şi uneperiştilor din judeţ. Acesta a menţionat că, date fiind resursele umane de care dispune UNPR Gorj, s-a hotărât susţinerea unor membri ai filialei pentru mai multe funcţii de conducere în instituţiile deconcentrate din judeţ.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here