Vizită pentru acreditare la Spitalul Novaci, în decembrie

359

În conformitate cu Planul anual de Acreditare a Spitalelor, aprobat prin Hotărârea Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor nr. 43/17.12.2012,  Spitalul Orăşenesc Novaci primeşte vizita de acreditare. Specialiştii CoNAS vor fi la Novaci în perioada 8-12 decembrie.

După ce, la începutul lunii octombrie, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a avut vizita de acreditare, în decembrie specialiştii CoNAS se vor afla la Spitalul Orăşenesc Novaci. Conducerea unităţii spitaliceşti din Novaci spune că s-au pus la punct toate detaliile pentru acreditare. „Nu se pune problema să fim nepregătiţi. Vizita pentru acreditare are loc în perioada 8-12 decembrie. Noi ne-am implicat serios în atingerea acestui obiectiv şi am convingerea că totul va fi bine”, a confirmat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Echipa managerială a Spitalului Novaci are convingerea că prin măsurile întreprinse va realiza conformitatea  indicatorilor prevăzuţi şi în urma vizitei va obţine realizarea dezideratului propus, acreditarea spitalului.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here