VIDEO: Horă de Paște în Boroșteni, taxată cu amenzi de către poliție

1405

Câțiva zeci de localnici din satul Boroșteni, aparținând comunei Peștișani, au încins ad-hoc o horă în a doua zi de Paște. Un cetățean a apelat însă la 112, simțindu-se deranjat că consătenii săi nu respectă măsurile de protecție Covid de sărbătorile pascale. Un echipaj de poliție s-a prezentat la fața locului și i-a amendat pe ,,organizatori”. S-au dat amenzi în valoare de 7000 de lei, a spus revoltat unul dintre cei sancționați.

,,La noi a venit iepurașul foarte încărcat! Datorită faptului că am îndrăznit să sfidăm legile prostiei și ale manipulării internaționale. Aseară (n.r. în a doua zi de Paște) am făcut o cântare pe terasa barului sătesc (în aer liber) și toată lumea s-a simțit super bine și chiar eram fericiți după o lungă perioadă în care nu am trăit, până când un cetatea onest și cinstit (Să-i dea Dumnezeu sănătate) a sunat la 112 și a venit un echipaj de politie deosebit de zelos.
Și țin să-i mulțumesc domnului agent Gugu Marian că a intervenit așa în forță și că nu a chemat trupele de mascați să ne legitimeze și să ne pună la pământ pe toți, că de, eram niște infractori deosebit de periculoși și inconștienți, că putem muri toți de COVID 19. Și ca urmare, dumnealui a trimis toată lumea acasă și și-a făcut meseria în mod exemplar și vitejesc, scriind procesele verbale”, a transmis, ironic, unul dintre cei sancționați.
,,Drept urmare, după intervenție, ne-am ales cu amenda minimă, că așa a zis domnul agent care a fost om de omenie. 7000 de lei amendă și multe persoane cenzurate și trimise pe cușcă că nu au voie să fie liberi și fericiți”, a mai spus cetățeanul. În Gorj, rata de incidență este sub 0,40%. Deși județul este pe scenariul verde, genul acesta de petreceri este încă interzis.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here