Vişan s-a întâlnit cu Grădinaru la Craiova

214

La sediul Partidului Mişcarea Populară (PMP) Dolj din Craiova, a avut loc, miercuri seara, prima întâlnire regională a liderilor judeţeni ai Partidului Mişcarea Populară din Regiunea Sud – Vest Oltenia.

Întâlnirea a fost coordonată de secretarul regional Gelu Vişan, preşedintele PMP Dolj, iar tema dezbaterilor a constituit-o situaţia economică şi socială din Oltenia – premise pentru dezvoltarea Olteniei şi atragerea fondurilor europene. La eveniment a fost prezentă şi preşedinta Partidului Mişcarea Populară Gorj, Daniela Grădinaru. Ea a fost însoţită şi de câţiva reprezentanţi ai PMP din organizaţia judeţeană.
PMP Gorj nu a crescut încă de pe cârca PDL, deşi Elena Udrea a trecut în rândurile acestei formaţiuni politice. Dan Vâlceanu, şeful PDL Gorj, susţine că din organizaţia pe care o conduce nu au plecat membrii în vreun număr semnificativ. Liderul democrat-liberal a menţionat că din PDL pleacă tot timpul şi vine cineva, dar nu a simţit că organizaţia s-ar fi subţiat pentru că membrii ar fi fugit la PMP.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here