Virgil Popescu: Solicit eliberarea din funcție a lui Daniel Burlan

4328

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a cerut mai multe demisii luni dimineață, după ce a anunțat că a fost finalizat raportul corpului de control privind accidentul mortal de la cariera Jilț Sud. „Solicit în acest moment eliberarea din funcție al lui Daniel Burlan”, a transmis Popescu, citat de G4Media.

De asemenea, Ministrul Energiei a cerut și demisia lui Marius Negru, un alt membru al directoratului CE Oltenia. „Vom continua extinderea controlului privind toate achizițiile de la complex care se duc spre carierele de cărbune. Am solicitat schimbarea directorului responsabil de achiziții precum și celor care au întocmit acele caiete de sarcini. Am solicitat eliberarea celor responsabili de reabilitarea drumurilor de acces în carieră. Este clar că activitatea de protecție a muncii a existat poate doar formal. Am solicitat prin raport eliberarea din funcție a coordonatorului de protecția muncii”, a mai spus Popescu.

Ministrul Energiei a ținut să specifice că „responsabilitățile în cadrul tragicului accident sunt în curs de verificare de organele de cercetare penală”, „noi facem o cercetare administrativă, nu penală”, a mai spus el.

2 COMENTARII

  1. Ce gargară la ăsta. S-au vorbit înainte, ” bă, eu mă fac că îți cer demisia, tu nu ți-o dai” și uite așa îi păcălim pe fraieri. Pai acest Don Chihote al energiei dacă chiar voia , îl demitea in trei secunde de la producerea tragediei. Dar, el știe că este la fel de dalmațian ca și cel căruia îi cere demisia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here