Virgil Popescu nu va mai fi ministru la Energie. Mesaje în care anunță că se retrage

1793
Virgil Popescu, ministru al energiei în Guvernul Ciucă, nu va face parte din Guvernul Ciolacu, precizează surse politice pentru stiripesurse.ro. Plecarea lui Popescu se va produce indiferent dacă Ministerul Energiei va fi sau nu cedat UDMR.

Virgil Popescu a anunțat personal în partid faptul că se retrage. Acesta risca oricum să rămână fără funcție, în locul său fiind preferat Sebastian Burduja, potrivit unor surse politice.Virgil Popescu le-a transmis colegilor din PNL Mehedinți și un mesaj scris în care își anunța retragerea: „Dragi colegi, ca să aflați de la mine vă anunț că aseară am luat decizia de a nu mai continua ca Ministru al Energiei în viitorul Guvern Ciolacu. Sâmbătă aș vrea să facem un BPJ să vă spun și motivele pe care cred că sigur le veți înțelege. Nu se schimbă absolut nimic cu colegii noștri din Administrația Centrală și Locală, ei rămân pe poziții.”

Un mesaj asemănător a fost trimis de Virgil Popescu și pe grupul de Whatsapp al președinților de filialele județene PNL.

Ministrul Energiei din Guvernul Ciucă a fost deseori criticat, atât în partid, cât și în afara lui pentru felul în care a gestionat criza energetică din ultimii doi ani. Unul dintre principalii contestatari ai lui Virgil Popescu a fost chiar viitorul premier, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here