Violatorul tinerei din Rovinari, în arest la domiciliu

318

Tânărul care și-a sechestrat, bătut și violat iubita din Rovinari, în locuința sa de la Petrila, a scăpat de arestul din IPJ Hunedoara, magistrații din Petroșani considerând că acesta poate fi judecat în stare de arest la domiciliu. Parchetul a contestat soluția judecătorilor și decizia definitivă urmează a fi luată de Tribunalul Hunedoara.

Daniel Ioan Duma, de 27 de ani, poate fi judecat pentru viol și din semi-libertate, magistrații din județul vecin considerând că arestul la domiciliu este o măsură suficient de restrictivă pentru acesta. Tânărul are însă obligația de a nu părăsi, fără permisiunea judecătorului de cameră preliminară, domiciliul, să nu ia legătura cu victima sa, adolescenta de 17 ani din Rovinari, dar și cu o serie de martori. Duma n-a ieșit încă din celula de arest a IPJ Hunedoara, dat fiind faptul că efectul mandatului de arestare preventivă va înceta numai după ce soluția va fi definitivă. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au făcut contestație și ultimul cuvânt îl vor avea judecătorii Tribunalului Hunedoara.
Ioan Daniel Duma este acuzat că și-a maltratat iubita, o minoră în vârstã de 17 ani din Rovinari, aceasta sesizând unui echipaj de poliție, luna trecută, cele întâmplate.
Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 02-04.04.2016, suspectul a dus-o într-o zonă muntoasă izolată de pe raza oraşului Petrila pe prietena sa, cu care avea o relaţie de aproximativ un an, şi, pe fondul geloziei, a agresat-o fizic şi a întreţinut cu aceasta raport sexual împotriva voinţei sale, iar pe parcursul acestor zile a privat-o de libertate. “După oprirea autoturismului, pasagerul din dreapta, o minoră în vârstă de 17 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, a mers direct la echipajul de poliţie şi a reclamat faptul că, din data de 02.04.2016, a fost sechestrată de către tânărul de 27 de ani, aflat la volan, în zona muntoasă Cheile Roşiei, lovită şi violată. Echipajul de poliţie i-a condus pe cei doi la sediul subunităţii de poliţe, fiind anunțată echipa operativă pentru preluarea şi continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here