Vine Stafie, dar la PDL Gorj nu se ştie

291

stafie pdlPedeliştii nu ştiau joi prea multe despre simpozionul CEO, care este organizat astăzi la Târgu-Jiu. Deşi cei care au cerut imperativ organizarea simpozionului, deja amânat în urmă cu scurt timp, sunt majoritatea pedelişti, la partid informaţiile legate de organizarea evenimentului nu au ajuns ieri. Se ştia doar că ministrul Economiei, Ion Ariton va ocoli şi de data aceasta Gorjul.

Reprezentanţii PDL Gorj nu au oferit cu o zi înainte de eveniment prea multe informaţii legate de organizarea simpozionului privind Complexul Energetic Oltenia(CEO), deşi amânarea acestuia a făcut valuri chiar în acest partid. La conferinţa săptămânală de presă a PDL Gorj, atât purtătorul de cuvânt al filialei, Dan Vâlceanu, cât şi preşedintele PDL Târgu-Jiu, Nicu Daviţoiu, nu au spus lucruri concrete legate de simpozion. “Nu ştim care sunt participanţii. (..)Simpozionul va fi pentru că s-au făcut documentele. Cred că undeva la ora unu era stabilit”, declara joi preşedintele organizaţiei municipale a PDL Târgu-Jiu. “Foarte multe informaţii nu avem, pentru că simpozionul nu este organizat de partid. Nici nu are legătură cu partidul. Este un simpozion care, comitetul sau comisia de înfiinţare al CEO l-a programat, şi nu avem nici un fel de detalii în plus faţă de ce aveţi dumneavoastră”, completa şi Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt PDL Gorj. Vâlceanu a menţionat, de asemenea, că pentru simpozion s-au făcut invitaţii în rest PDL-ul nu are nicio legătură cu acest eveniment.

În lipsa ministrului Ion Ariton, la Târgu-Jiu va fi prezent secretarul de stat Claudiu Stafie. Constantin Bălăşoiu, coordonatorul CEO va fi, de asemenea, la Târgu-Jiu.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here