Vîlceanu, vizită într-o carieră minieră: Nu vreau să discut politică!

855

Deputatul Dan Vîlceanu a anunțat că va merge, după Paște, într-o carieră minieră, pentru a sta de vorbă cu salariații. „Nu voi discuta politică”, spune liderul PNL Gorj, asta după ce a făcut mai multe solicitări la șefii CE Oltenia și a tot fost refuzat. Luni, însă, ministrul Apelor, Ioan Deneș, însoțit de reprezentanți ai PSD, a mers la Cariera Roșia, unde a discutat, la fața locului, despre situaţia juridică a zonei silvice situată în aria de exploatare. „Dacă el a mers, înseamnă că pot să merg și eu”, afirmă Vîlceanu.

Liderul PNL Gorj intenționează să ajungă în toate carierele Complexului Energetic Oltenia. „Vineri, 3 mai, o să merg să vorbesc cu salariații CE Oltenia dintr-o carieră. Am făcut în ultimul an mai multe solicitări la conducerea CE Oltenia să-mi permită să intru în carieră, să mă adresez oamenilor pe probleme care îi vizează. Au refuzat mereu, fără să aibă argumente”, a anunțat Vîlceanu.
Luni, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a ajuns la Cariera Roșia. „Pe mine de un an și jumătate nu mă lasă să intru. Culmea este că toate explicațiile companiei pentru a refuza accesul meu în carieră i se aplică şi ministrului Deneș. Dar dacă el a mers, înseamnă că pot să merg și eu. Cel puțin așa am înțeles de la directorul companiei, domnul Sorin Boza”, mai susține Vîlceanu.

„Vreau să vorbesc cu oamenii, nu cu Boza”
Parlamentarul spune că l-a sunat pe managerul Sorinel Boza și l-a întrebat de ce Deneș poate să intre în carieră și el nu. „Mi-a răspuns că Deneș nu va merge în carieră, că întâlnirea va fi la Prefectură. Ca să fie mai clar, mi-a garantat că nimeni nu va intra în carieră. Ei bine, Deneș și pesediștii au fost în carieră. Ei au evitat să dea ochii cu oamenii, pentru că le e frică de ei, i-au mințit prea mult. Eu cu oamenii vreau să vorbesc, nu cu Boza sau cu alți șefi din CEO”, a mai spus Vîlceanu.
Liderul PNL Gorj susține că nu are de gând să meargă în carieră și să discute despre politică. „Nu vreau să discut politică. Discut proiectele de lege care-i privesc pe mineri. Nu-i vorba de campanie aici. Este un lucru pe care vreau să-l fac de un an și jumătate”, a conchis Vîlceanu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here