Vîlceanu: Ne dorim anticipate

879

PNL își dorește alegeri anticipate, dar nu poate „forța lucrurile”, spune deputatul PNL de Gorj, Dan Vîlceanu. „Eu cred că, la momentul acesta, nu se pune problema dacă mergem spre anticipate sau nu. La momentul acesta, avem un proiect de lege angajat de Guvern în Parlament, pentru două tururi la primari, și o moțiune de cenzură a PSD, care nu își dorește alegerea primarilor în două tururi. Aceasta este paradigma în acest moment. Dacă PSD va strânge voturile să treacă această moțiune, abia atunci putem să spunem că am făcut un pas spre anticipate”, a afirmat Vîlceanu, la o emisiune TV.
În același context, președintele PNL Gorj spune că „noi ne-am dori anticipate, dar nu poți forța lucrurile, având 20% în Parlament”.
„Practic, la acest moment, discutăm de două tururi la primari, un lucru pe care ni-l dorim și și-l doresc probabil toate partidele parlamentare, mai puțin PSD și UDMR, care au și depus moțiunea de cenzură. Dacă moțiunea trece, abia atunci este făcut primul pas spre anticipate”, a conchis Vîlceanu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here