Vîlceanu are target impus pentru europarlamentare

863

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că fiecare preşedinte de filială va primi un obiectiv de scor la alegerile pentru Parlamentul European. „La nivel naţional facem tot ce depinde de noi să câştigăm alegerile. (…) Nu mă hazardez să dau procente. Cercetările sociologice din ultima lună jumătate ne încurajează, arată că suntem umăr la umăr cu PSD şi că am depăşit PSD-ul, dar una este sondajul şi alta este realitatea în teren. Victoria se obţine în teren, în campania din casă în casă, în acţiunea de convingere la firul ierbii a fiecărui român şi în capacitatea de mobilizare a fiecărui alegător care susţine PNL la vot. (…) Am încredere în fiecare preşedinte de filială, parlamentar, primar, membru al PNL că vor trage cu toată forţa pentru a contribui la victoria PNL”, a susţinut, luni, Orban, citat de Agerpres.
La rândul său, Dan Vîlceanu, şeful PNL Gorj, a precizat că liberalii gorjeni au fixate obiective individuale pentru europarlamentare. Miza este importantă pentru alegerile din 2020. „Noi am fixat obiective individuale, nu la nivel de primar sau de preşedinte de organizaţie. Fiecare membru de partid are un obiectiv personal. Cel care îl îndeplineşte are o şansă în plus pentru a accede, la viitoarele alegeri, pe listele partidului”, a explicat Vîlceanu.
PNL îşi va lansa pe 13 mai, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucureşti, programul politic pentru alegerile europarlamentare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here