Vila lui Pasti, mai “că cade” în noua groapă excavată în curte

521

Locuința cu etaj a consilierului social-democrat Toader Pasti Cristian este pusă în pericol de o groapă de câțiva metri, care i s-a căscat în fosta curte. Vila din Târgu-Cărbunești a familiei Pasti se află la mică distanță de hăul creat recent cu excavatorul, groapa fiind realizată pentru a se turna aici fundația primului supermarket din oraș. Terenul, pe care se va ridica viitoarea construcție, a fost cumpărat, anul trecut, de către retailerul PROFI de la alesul social-democrat.

Lucrările la primul supermarket al orașului Târgu-Cărbunești sunt avansate, o firmă de construcți realizând deja săpăturile necesare pentru fundația viitoarei construcții. Locatarii de pe străzile din zonă au fost însă deranjați de zgomotul lucrărilor, dar și de murdăria creată în urma demarării investiției. Singurul, care nu a părut afectat, a fost doar chiriașul lui Pasti, care și-a ridicat o construcție pe terenul proprietarului și plătește chirie pentru pizzeria pe care o deține în clădirea respectivă. Afaceristul local nu a dat semne că l-ar deranja nici măcar concurența creată la câțiva metri de pizzeria sa, noul PROFI urmând să comercializeze și produse gătite în bucătăria proprie.

Reamintim că, Toder Pasti Cristian a vândul 1000 de mp din curtea proprie retailerului Profi, pe o sumă pe care a refuzat să o facă publică, directorul Parcului Industrial Bumbești-Jiu fiind cel care a ajutat cumpărătorul să obțină autorizațiile de construcție pentru noua investiție din oraș.
pasti“Am vândut 1000 de mp din curtea locuinței mele către Profi, dar prețul aș prefera să nu îl divulg momentan, dar menționez că terenul meu este situat ultracentral chiar vizavi de primărie. Consider că am făcut un lucru bun pentru cetățenii orașului, aici urmând să se realizeze anul acesta primul supermarket din localitate”, a declarat, în ianuarie, pentru Gorjeanul, Toader Pasti Cristian.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here