Viitorul îşi prelungește seria de meciuri fără înfrângere

767

Viitorul şi Metaloglobus au oferit o partidă antrenantă pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu. Din păcate pentru cele două formații, în ciuda ocaziilor create, nimeni nu a reușit să modifice tabela. Neînvinse în mandatul lui Eugen Trică, gazdele au fost mai insistente în primul mitan, dar Paul Copaci (32) şi Ciprian Rus (43) nu au nimerit spaţiul porții. Metaloglobus a scos colții mai târziu, dar a bifat două bare până la finalul reprizei, ultima după o execuție a lui Ovidiu Herea, dar şi cu ,,ajutorul” unui reflex de senzaţie al lui Eftimie. Herea a mai şters stâlpul porţii şi în minutul 73, după un şut la firul ierbii. De partea cealaltă, Răzvan Vulpe a avut un şut plasat, din marginea careului, dar Gavrilaş nu l-a lăsat pe tânărul jucător al gorjenilor să marcheze de ziua lui. A fost al cincilea meci fără înfrângere pentru Eugen Trică de când a preluat echipa, în acest timp acumulând 11 puncte.

Viitorul Târgu Jiu – Metaloglobus Bucureşti: 0-0
Viitorul: Eftimie – Chelariu, Sveikauskas, Core, Copaci, Țegle, Felipe Acosta (Băican 69), Vulpe, Al. Dulca (Gîrbiță 83), Mitrică, Cip. Rus (cpt.). Rezerve neutilizate: Geantă – Godja, Gheban, Vespe, Brînzan, Doumbia, Măicăneanu.
Metaloglobus: Gavrilaș – Grosu (I. Sîrbu 62′), Andr. Răuță, Cazan, Caramalău, Andr. Sava (Sin 62′) – Pandele (Covalciuc 82′), Al. Lazăr (Liv. Mihai 68′), Borțoneanu (Al. Enache 62′) – Cl. Herea, Ov. Herea (cpt.). Rezerve neutilizate: Nedelcovici – D. Lung, Andr. Florescu, Negoescu.

După meci, cei doi antrenori au avut păreri diferite despre rezultat. Principalul de la Metaloglobus Bucureşti, Nicolae Grigore, a declarat că echipa sa merita să câştige.
,,Am jucat cu o echipă foarte bună, care venea după o serie de rezultate foarte bună, dar, fără a dori să supăr pe cineva, din punctul meu de vedere meritam să câștigăm. Am avut trei mingi care au lovit bara. Venisem să câștigăm, dar din păcate plecăm cu un punct. Ştiam că vom avea o partidă dificilă, pentru că am urmărit echipa de când a venit Eugen Trică şi au făcut niște meciuri foarte bune”, a declarat principalul oaspeților. Eugen Trică nu a fost deloc de acord cu această afirmație, ba chiar şi-a muștruluit omologul, aflând ce a declarat. Bineînțeles, într-o notă prietenească. Revenind la joc, antrenorul doljean a declarat că echipa se află pe drumul cel bun şi va încerca să pătrundă în primele şase până la finalul campionatului, deşi misiunea este una extrem de dificilă. ,,Este un rezultat de egalitate echitabil. Astăzi am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători de calitate. Nu am ce să le reproșez jucătorilor mei din punct de vedere al atitudinii şi dorinței, dar trebuie să fim mulțumiți că nu am primit gol. Am avut şi noi situații de a marca, au avut şi ei trei bare, dar până la urmă sunt mulțumit. Mitrică putea închide jocul la ultima fază. Ne doream să câștigăm acest meci, pentru că ne apropiam de cele şase, dar suntem pe drumul cel bun şi am speranțe pentru viitor. E important că adunăm puncte şi sperăm până în ultima clipă la locurile de play-off. Am jucători inteligenți, de calitate. Vom lupta să câștigăm fiecare meci. Nu depindem doar de noi, celelalte echipe s-au distanțat foarte mult”, a spus Trică. În runda viitoare, Viitorul Târgu Jiu se deplasează la Csikszereda.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here