Viitorul, învinsă din nou de Craiova

486

Profitând de pauza competițională, Viitorul Târgu Jiu a disputat, la fel ca la precedenta întrerupere a primelor două eșaloane, un amical împotriva Universității Craiova. Jocul de pregătire a avut loc în Bănie, în cantonamentul ,,Ilie Balaci”. De data aceasta, echipa lui Laurenţiu Reghecampf s-a impus la limită, scor 2-1. Ante Roguljic (`2) și Elvir Koljic (`55) au punctat pentru gazde, iar gorjenii au marcat prin Răzvan Vespe (`79). Doljenii nu s-au putut baza pe piese grele din echipă: Ivan, Bancu, Screciu, Baiaram au reprezentat România, iar Găman, Conte, Vlădoiu şi Câmpanu sunt accidentaţi. De asemenea, Jovan Markovic a fost învoit pentru că are un deces în familie. Şi Viitorul are un convocat la U20. Este vorba despre portarul Bogdan Eftimie.
Universitatea a început în formula: Lazar – Căpățână, Bălașa, M. Constantin, Vătăjelu – Ivanov, Nistor, Vînă – Gustavo, Koljic, Roguljic. Au mai evoluat: Pigliacelli – Crețu, Houri, Fedele, Benga, Papp, S. Nețoiu, Bană, Al. Călin și Trică-Balaci.
Pentru Viitorul titulari au fost: Geantă – Ciul, Core, Sveikauskas, Chelariu – Brînzan, Felipe Acosta, Vulpe, Mitrică – Cip. Rus, Dodoi. Au mai intrat: Nic. Grecu – Godja, Doumbia, Vespe și Gîrbiță.
Precedentul amical, disputat în urmă cu o lună, în aceeași locație, a fost câştigat cu 4-0 de către formaţia gazdă. A fost debutul lui Alexandru Ciobanu ca antrenor principal la Viitorul.
Cel oficial va avea loc sâmbătă, în deplasare, la Dunărea Călăraşi. Partida se joacă de la ora 11.00.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here