Viitorul începe azi, Conferinţă de dezvoltare personală, la Novaci

282

Când vorbim de conferinţe, suntem obişnuiţi să fim întâmpinaţi de lume multă în spaţii vaste. Dar aceste condiţii nu reuşesc să creeze acea legătura spirituală, aproape perceptibilă, între orator şi auditoriu. Plecând de la această constatare, organizatorii – Montan Club White Wolf din Baia de Fier şi Liceul Teoretic din Novaci – au pregătit şi desfăsurat prima Conferinţă de dezvoltare personală.

Lectorii primei Conferinţe de dezvoltare personală organizată de Clubul Montan White Wolf şi Liceul teoretic Novaci au fost ing. Gabriel Dan Chiriac, preşedintele clubului şi profesor Otilia Giurcă din cadrul Liceului Teoretic. “Tematica se adresează adolescenţilor – elevi ai claselor a X-a şi a XI-a – şi are drept scop pregătirea polivalentă pentru viaţa de adult. Unicitatea constă în restrângerea numărului de participanţi la nivelul “micro-familiei” şcolare, respectiv a elevilor dintr-o singură clasă. Astfel, datorită legăturilor umane existente deja în această familie, schimbul de informaţii şi opinii se poate realiza mult mai facil şi cu rezultate semnificativ superioare”, a menţionat Dan Chiriac.
Folosind tehnică multiplă: imagini foto şi video, discurs, dialog, chestionar, analiză, ediţia pilot a conferinţei a fost un succes care se doreşte a fi repetat cât mai curând şi la un nivel extins. Aceasta se datorează  şi  preocupării permanente a conducerii şi cadrelor didactice pentru dezvoltarea şi capacitarea tinerilor, în vederea creării de generaţii capabile de a răzbate în viaţă pe culmile succesului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here