Viitorul, al doilea succes din amicale

593

Viitorul Târgu Jiu a câştigat, sâmbătă, primul amical jucat la Sânmartin. Echipa lui Flavius Stoican s-a impus cu 1-0 în meciul jucat cu arădenii de la Crișul Chișineu Criș (Liga 3).
Singurul gol al meciului a purtat semnătura lui Daniel Paraschiv, în minutul 73. Partida s-a desfăşurat pe terenul sintetic de la LPS Oradea. ,,Am jucat pe teren sintetic și pot spune că a fost un antrenament bun, un test util, împotriva unei echipe foarte bună, care are un antrenor Adrian Abrudan foarte implicat. Mi-a lăsat o impresie plăcută, atât el, cât și echipa, dar și arbitrul Marius Omuț, care a lăsat jocul liber. Am utilizat cam toți jucătorii cu care am făcut deplasarea. Mă bucur că n-au fost accidentări. Momentan, lotul n-a mai suferit modificări”, a declarat, pentru Liga2.ro, antrenorul Flavius Stoican.
Viitorul Pandurii a început cu următorul 11: Bodea – Buleică, Oros, Ct. Pîrvulescu, Copaci – Țegle, Enache, Șerbănescu, Mitrică – Buia, Bădăuță.
Tehnicianul arădenilor, Adrian Abrudean, a admis că echipa lui este departe de forma sportivă ideală. ,,Teoretic, nu ar fi trebuit să jucăm acest meci după doar câteva zile de pregătire, dar am vrut să îi ajutăm pe cei de la Viitorul Pandurii. Sunt mulțumit și îi felicit pe jucători pentru că au încercat să se achite de sarcinile de joc atât cât puteau în acest moment și dacă eram atenți la faza golului lor puteam scoate chiar un rezultat de egalitate în compania echipei de pe locul 2 din liga secundă”, a spus tehnicianul. ASU Politehnica, Luceafărul Oradea şi SCM Zalău sunt printre adversarele pe care le vor întâlni gorjenii la Sânmartin. În primul amical al iernii, Viitorul a trecut de Minerul Costeşti (4-0).
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here